Europa - Europa 300+500 Holland

Europa - Europa 300+500 Holland

Počet osob: 4 až 6

Cena: 2290 až 3440 EUR

Třída: Standard

PÉNICHETTE  ÉVOLUTION® E950

PÉNICHETTE ÉVOLUTION® E950

Počet osob: 4 až 4

Cena: 1610 až 2765 EUR

Třída: Standard

Pénichette Classic - P1106FB

Pénichette Classic - P1106FB

Počet osob: 5 až 7

Cena: 1400 až 2660 EUR

Třída: Economy

Pénichette Flying Bridge - P.1500FB

Pénichette Flying Bridge - P.1500FB

Počet osob: 8 až 12

Cena: 3360 až 5145 EUR

Třída: Premium

Pénichette Classic - P.935/W

Pénichette Classic - P.935/W

Počet osob: 3 až 5

Cena: 1120 až 2275 EUR

Třída: Economy

Pénichette Classic - P1107/W

Pénichette Classic - P1107/W

Počet osob: 5 až 7

Cena: 1225 až 2450 EUR

Třída: Economy

Pénichette terrasse - P.1500R

Pénichette terrasse - P.1500R

Počet osob: 8 až 12

Cena: 2695 až 4270 EUR

Třída: Standard

Europa - Europa 700

Europa - Europa 700

Počet osob: 6 až 7

Cena: 3185 až 4935 EUR

Třída: Premium

Pénichette Flying Bridge - P.1020FB

Pénichette Flying Bridge - P.1020FB

Počet osob: 4 až 5

Cena: 2205 až 3675 EUR

Třída: Premium

SEDAN 1000/10/20

SEDAN 1000/10/20

Počet osob: 6 až 8

Cena: 1447 až 2411 EUR

Třída: Standard

GRAND CONFORT 1350/1350VIP

GRAND CONFORT 1350/1350VIP

Počet osob: 8 až 10

Cena: 2600 až 4000 EUR

Třída: Premium

SEDAN 1150

SEDAN 1150

Počet osob: 6 až 10

Cena: 1700 až 2600 EUR

Třída: Standard

Estivale OCTO Nicols

Estivale OCTO Nicols

Počet osob: 8 až 10

Cena: 2350 až 3600 EUR

Třída: Premium

Estivale DUO

Estivale DUO

Počet osob: 2 až 5

Cena: 1350 až 2100 EUR

Třída: Premium

NICOLS  Sedan PRIMO

NICOLS Sedan PRIMO

Počet osob: 2 až 4

Cena: 998 až 1664 EUR

Třída: Premium

04.03.2014

Několik informací ke COVIDU a k aktuální sezóně

Jaké změny čekají na zájemce o dovolenou s lodí ?

 


COVID REGULACE: 

DOVOLENÁ S LODÍ - ALE BEZPEČNĚ!

Kvůli koronaviru stále panuje nejistota při rezervacích dovolené. U všech našich operátorů - jedno, zda  LOCABOAT, NICOLS nebo např. Les Canalous stojí na prvním místě zdraví a bezpečnost zákazníků. Dovolená na hausbótu je jedna z nejbezpečnějších možností cestování: Plujete v přírodě daleko od velkých měst, můžete se sami o sebe postarat na plně vybavené lodi a do většiny destinací se dostanete po souši, vlastním autem.

Zaměřte se na očekáváné dobrodružství na vodě, své starosti nechte na břehu. 

Rádi bychom vás pomocí našich informací "Corona" seznámili s našimi předpisy pro aktuální sezónu.

ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ: 

DO 48 HODIN PŘED VYPLUTÍM

VÁM GARANTUJEME bezplatnou změnu rezervace, voucher nebo vrácení celé platby mezi 4 týdny až do 48 hodin před vyplutím,

To se týče situací, pokud 

... vaše vláda výslovně zakazuje cestu do vaší cílové destinace.

... ministerstvo zahraničí vydalo varování pro vaši cílovou oblast. Pokud ministerstvo zahraničí pouze nedoporučujecestovat a neexistují žádné povinnosti karantény, nepočítá se to jako varování před cestou.

... státní hranice vaší domovské země nebo hranice země vaší destinace jsou uzavřeny.

... nemůžete přijet/cestovat, protože ve vaší domovské zemi / kraji platí zákaz vycházení, který ovlivňuje váš příjezd a odjezd.

... nemůžete cestovat tam, protože úřady ve vaší domovské zemi vám umožňují pouze omezený rádius pohybu (např. 100 km kolem vašeho bydliště).

... musíte být v oficiálně nařízené karanténě v místě vaší cesty. To neplatí pro osobní nebo individuálně nutnoukaranténu.

... musíte do karantény po návratu do domovské země. To neplatí pro osobní nebo individuálně nařízenou karanténu. Pokud musíte při vstupu do cílové země nebo při návratu předložit test (PCR), není to důvod pro zrušení nebo změnu rezervace.

... když je přístav kvůli COVID-19 uzavřen a odjezd z jiné základny není možný.

 

Pokud se vás týká jeden z těchto bodů, pak platí následující:

● zarezervovanou cestu hausbótem můžete mezi 4 týdny až 48 hodinami před vyplutím bez poplatků za rezervaci odložit.

● podle aktuální dostupnosti si můžete plavbu lodí zarezervovat znovu do jiného cíle.

● cestu můžete odložit na další sezónu. Zálohovanou platbu převedeme na změnu rezervace, zbývající platby vrátíme. Nově zbývající platbu musíte provést jako obvykle 6 týdnů před novým vyplutím. Pokud změníte rezervaci na vyšší sezónu, musí být cenový rozdíl uhrazen s přihlédnutím ke slevám již uvedených ve vaší rezervaci. Jakákoli konečná platba, která již byla provedena, bude vrácena.

Na požádání můžeme vaši cestu bezplatně zrušit až 48 hodin před vyplutím a vrátit vám 100% ceny pronájmu včetně zálohy do 14 dnů. ***

*** Netýká se již rezervovaných doplňkových služeb, jako jsou mapy vodních cest a pod.; 

PLATÍ POUZE PRO NOVÉ REZERVACE. 

Nic z výše uvedeného se vás netýká? - jsme rádi, že vás můžeme přivítat na palubě a starat se o bezpečnost a zdraví celé vaší posádky - pro případ zrušení plavby platí naše obvyklé storno podmínky.

 

Uvědomte si prosím, že v současné době neposkytujeme bezplatné zrušení (STORNO) budoucích rezervací, u kterých zatím nejsme schopni posoudit situaci a předpisy. Nemoc COVID 19 není důvodem pro zrušení. Doporučujeme si před dovolenou uzavřít cestovní pojištění, které zahrnuje COVID -19.

CO MUSÍM ZVÁŽIT PŘED ZAHÁJENÍM PLAVBY?

Vzhledem k tomu, že zkušenosti ukázaly, že se situace může v krátkém čase změnit regionálně, celostátně i po celé Evropě, zkontrolujte prosím před zahájením cesty aktuální vzdálenost a hygienické předpisy v cílové oblasti. Locaboat Holidays před příjezdem s vámi individuálně koordinuje čas příjezdu na základnu. Na místě (v přístavu) jsou přijímány maximálně dvě osoby současně. Recepční jsou od zákazníka odděleni plexisklem a dodržují minimální vzdálenost jeden a půl metru. Jakmile zákazník vstoupí na základnu, musí mít respirátor - to platí i pro instrukci jak teoretickou a praktickou, která se provádí s náležitou vzdáleností a s rouškou. Totéž platí pro převzetí lodi po skončení plavby. 

 

Naši operátoři dále doporučují, aby zákazníci dodržovali obvyklá pravidla chování během cesty: minimální vzdálenost jeden a půl metru od lidí, kteří loď neznají, pravidelné důkladné mytí rukou, pozdravy bez potřesení rukou a objetí, kašel a kýchání do lokte nebo do kapesníku a použití jednorázových ubrousků. Udržujte také vzdálenost 1,5 metru u zdymadel a na kotvišti, vyhýbejte se davům.

 

COVID - opatření   „Covid Safety Charter“

LOCABOAT a další charterové společnosti přijaly různé bezpečnostní/hygienická opatření. Jedná se především o čistotu základen a dezinfikování lodí. Bezpečnost našich zákazníků a kolegů bereme všichni velmi vážně.

Operátoři upravily postupy na základnách, aby zajistily práci v souladu s přísnými sociálními distančními a bezpečnostními pokyny. Počet hostů povolených na recepci je omezen na jednoho na rezervaci, lodě jsou mezi každým použitím důkladně dezinfikovány. Úklidová služba používá osobní ochranné prostředky. Velká pozornost je věnována oblastem s vysokým využitím, jako jsou ovládací prvky řízení a navigace, dveře a kliky, koupelny a sprchy, jakož i vnější sedadla, stoly a ovládací prvky. Dezinfikují se také všechny vnitřní povrchy včetně podlah, záclon, polštářů, čalounění a matrací dezinfekčním sprejem  atd.

Pokud máte zarezervovanou loď, zkontrolujte si prosím před odjezdem místní omezení, např. povinné nošení roušek na veřejných prostranstvích a obchodech. Některá omezení mohou ovlivnit průběh vaší dovolené. Vezměte si s sebou roušky.

Pokud jde o předpisy pro odbavení (očkování, testy, doklad o uzdravení), dodržujeme vstupní předpisy cílové země. Z naší strany vás budeme kontaktovat pouze v případě, že nebude možné uskutečnit vaši cestu. Je vaší odpovědností zjistit si aktuální předpisy ve vaší destinaci a v domovské zemi. 

Aktuální informace ke COVIDu jsou na:

https://koronavirus.mzcr.cz/otazky-a-odpovedi/


NOVINKY

HOLANDSKO:

Náš holandský přístav v Loosdrechtu se přesune na nové místo přímo na Loosdrechtských jezerech. Přístav nabídne mnohem více prostoru pro naše zaměstnance a flotilu. Naše flotila z Loosdrechtu se rozšiřuje o další modely lodí EUROPA ! K dispozici 4 lodě typu Europa 300 (až pro 6 osob) a 1 loď Europa 500 (až pro 8 osob). Kromě toho do Loosdrechtu přibyla další Pénichette 1500FB.

Máme také nové video o Holandsku: >>>

 

-------------------------------


NOVÝ PŘÍSTAV V HOLANDSKU:

Z nové základny KERKDRIEL  nabízí NICOLS následující plavby: 

A. tam a zpět:

1. Kerkdriel > Biesboch > Kerkdriel: 120 km

2. Kerkdriel > Rotterdam > Gouda > Gorinchem >  Heusden > Kerkdriel = 200 km / 9 zdymadel

3. Kerkdriel  > Gouda > Amsterdam > Utrecht > Ijsselstein > Kerkdriel = 200 km / 9 zdymadel

B.  jednosměrné pavby: 

Kerkdriel > Rotterdam > Gouda > Amsterdam > Utrecht > Ijsselstein > Montfort = 220 km / 8 zdymadel

Lodě NICOLS v Holandsku:

Estivale DUO, Estivale SIXTO a Estivale OCTO Fly

 

NOVÁ DESTINACE MAĎARSKO:

V KISKORE na řece Tisě, v oblasti s výjimečným přírodním dědictvím, včetně národního parku Hortobágy  a dále na řece Bodrog je druhá základna v TOKAJI, oblasti známé svým vínem, a která také potěší milovníky historie. Každá z těchto základen má flotilu 10 lodí Nicols z řady Estivale (celkem: 20 lodí v Maďarsku). 

 

 

 

 

 

 

Nové lodě u NICOLSe:

 video zde >>>

• Estivale OCTO Fly C - nový 15 metrový model se 4 kabinami, dvojí pozicí kormidla, bočními tryskami, dále na zadní terase  FLYING BRIDGE se sluneční střechou a  prostorem pro sezení, vnější kuchyni atd. V klimatizovaném salonu uvnitř lodě je satelitní TV, energii pro el. spotřebiče během plavby dodává generátor 220V.

Loď má kapacitu 8 +2, tedy max. 10 osob.

Od 2020  většina  lodí Quattro se zobrazuje jako „Quattro B“. Pokud je přidáno  „B“ znamená to, že tyto modely jsou nyní vybaveny příďovými tryskami. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Estivale SIXTO Prestige C má dvojí pozicí kormidla, boční trysky, 2 velmi prostorné kabiny, 2 sprchy/WC, extra šatník, klimatizovanýsalon, satelitní TV, v kuchyni je mikrovlnka a myčka.

Loď má kapacitu 4 +2, tedy max. 6 osob.

 

 

 

 

 

• Estivale SIXTO Green má dvojí pozicí kormidla, boční trysky, 3   kabiny, 2 sprchy/WC.

Loď má kapacitu 6 +2, tedy max. 8  osob

 
 Nový servis: "Early pickup" and/or "Late return”   tedy dřívější nalodění nebo pozdější vrácení lodě - podle možností
 
 
 

FPP:

• nová základna v Alsasku - Waltenheim-sur-Zorn - poblíž Strassburku

• nová základna na burgundské Loire v BRIARE umožnuje např. plavbu kolem proslulých vinic v Sancerre

• nová destinace  ve Švédsku: Göta Kanal !

 



« Zpět na hlavní stranu

Rychlý kontakt

HAUSBOAT CHARTER EUROPA

ZASLAT EMAIL mail

Tel.: +420 777 024 399

Dotaz na loď